Şile, İstanbul iline bağlı bulunan ilçelerden biridir. Doğa ve denizin bir araya geldiği, İstanbul’un en güzel köşelerinden biri olan Şile, her yaz İstanbul ve çevresinden gelen ziyaretçilerin akınına uğramaktadır. Şile’de 4 mevsim yapılabilecek aktiviteler bulmak oldukça kolaydır. Trekking parkurları, Karadeniz’in coşkun denizi, tırmanış yapılabilecek birçok alan Şile’de mevcuttur. Ayrıca kafa dinlemek isteyen misafirler için de bungalov evleri sıklıkla tercih edilmektedir. Bungalov evleri, ağaçların içerisinde yer almaktadır. İçerisinde banyosu ve çoğunlukla şöminesi bulunmaktadır. Temiz havayı ve doğası seven, şehir gürültüsünden kaçmak isteyen kişiler için Şile bungalov evleri oldukça doğru bir tercih olacaktır.


Şile Bungalov Evlerine Nasıl Gidilir?
Şile konum olarak oldukça ulaşıma elverişli bir alanda bulunmaktadır. Bu sebeple gelişime açık ve sürekli olarak ziyaret edilen bir ilçedir. Bunun en büyük sebebi İstanbul’da olması ve İstanbul’un iç kesimlerinden ulaşımın oldukça kolay bir şekilde sağlanabilmesidir. Peki, Şile bungalov evlerine nasıl gidilir? İstanbul’dan Şile’ye gitmek isteyen kişiler için, her gün Üsküdar / Harem’den otobüs kalkmaktadır. Günde birkaç sefer yapan bu otobüsler, doğrudan Şile’nin merkezine kadar yolcularını getirmektedirler. Üsküdar / Harem bölgesine ise, Marmaray yolu ile ulaşım sağlamak mümkündür. Üsküdar’dan Şile’ye olan yolculuk ortalama olarak 2-3 saat sürmektedir. İstanbul’dan çıktıktan sonra ağaçların ortasında, Şile’nin köylerinden dolaşarak giden güzel bir otobüs yolculuğu ziyaretçileri beklemektedir.
Şile’ye özel araç ile gitmek isteyen kişiler ise, Ümraniye, Tepeüstü, Çekmeköy güzergahını takip etmelidirler. Çekmeköy ‘den sonra Ömerli yoluna girildiğinde Şile yolu karşılarına çıkacaktır. Bu yoldan Şile ve Ağva bölgesine ulaşım sağlanabilir. Ümraniye bölgesindeki yoğunluktan sonra Şile yolu oldukça sakin bir şekilde seyretmektedir.
Şile’ye ulaşım sağlandıktan sonra ilk akla gelen konaklama problemidir. Şile konaklama seçeneği konusunda oldukça zengin bir noktadır. Otel, bungalov veya kamp seçeneklerinden birini tercih etmek mümkündür. Ancak doğa ile iç içe olmak isteyen misafirler genellikle kamp ve bungalov seçeneklerine yönelmektedir. Kamp seçeneği de maalesef kış şartlarında oldukça zorlaşmaktadır. Şile bungalov evleri, ahşabın verdiği huzur ile dopdoludur. Misafirlerine unutulmaz birkaç gün yaşatmak için beklemektedir.

Şile Bungalov Evleri Fiyatları
Şile’de bungalov hizmeti veren birçok mekan mevcuttur. Bunlardan biri Gizemli Nehir Otel’dir. bungalov tarzı konaklama imkanı sunmaktadır ve denize 1 km uzaklıktadır. Konuklarına deniz bisikleti kullanma imkanı vermektedir. Şile bungalov evleri rezervasyon için ulaşım 0 (216) 721 71 37 numarasından sağlanabilir.
Bir başka Şile bungalov evleri noktası ise Bungalov Koyu’dur. Ağva sahil yolu üzerinde, denize sıfır bir konum üzerine kurulmuştur. Plaj içerisinde ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti verilmektedir. Tesis içerisinde 16 adet bungalov bulunmaktadır ve tesiste kamp yapılabilecek bölgeler de mevcuttur. Tesise şile bungalov fiyatları hakkında bilgi almak isteyen kişiler 0 850 600 48 41 numaralı hattan arayarak ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi olabilirler.

1 Yorumlar

  1. At this point BetBlocker was broken off from the enterprise and established as a charity in its own proper. Since this point, BetBlocker casino.edu.kg has acquired its funding from donations from an array of businesses in the gambling business. This transfer has allowed for important further funding to be out there to the project, enhancing both the operate of the app itself and the person support out there to assist those who need it. Yes, unless may be} in one other state the place sports betting is permitted.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski