Ayvalık tatil için gidilen en favori mekânların başında gelmektedir. Tertemiz plajları, eşsiz sokakları ve görülecek tarihi yerleri ile ideal bir tatil yeri olmaktadır. Her tatilde olduğu gibi Ayvalık’ta yapılacak tatillerde de kafalarda soru işareti oluşturan tek nokta kalınacak yerin bulunması aşamasıdır. Çoğu tatilde ilk olarak kalınacak yer seçilmekte ve daha sonra rezervasyon yaptırılmaktadır. Tatilde gezilecek ve görülecek yerlerin planları bu noktadan sonra başlamaktadır.

Ayvalık’ta kalınabilecek birçok otel bulunmaktadır. Fakat klasik otellerden sıkılanlar ve daha farklı seçeneklere yönelmek isteyenlerin ilk tercihi bungalov evler olmaktadır. Peki, bungalov ev nedir? Bungalov ev müstakil ev demektir. Yani kişiye özel müstakil odalara bungalov ev denmektedir. Son dönemlerin en popüler yapılaşmalarından olan bu evler uygun fiyatları ve çok daha rahat oluşları sebebiyle tercih edilmektedir. Genellikle ahşaptan yapılan bu evler pansiyon tarzı bir yapılaşmadır. Otel odalarında kalmak istemeyenler ve otelin kalabalığından sıkılanlar için sakin ve sessiz bir tatil imkânı yaratılmaktadır. Bungalov evlerin tercih edilmesinin sebeplerinden biride ev şeklinde olmasıdır. Bu sebeple tatilcilerin çoğu kendilerini evinde gibi hissederek tatillerini yapmaktadır.

Ayvalık bungalov evlerine nasıl gidilir?
Ayvalık’ta bungalov ev konusunda oldukça gelişmiş olan tatil yerlerinden biridir. Otel ya da pansiyon gibi farklı kalım yerleri de bulunan Ayvalık’ta en doğru tercih bungalov evleri olmaktadır. Peki, Ayvalık bungalov evlerine nasıl gidilir? Özellikle yazları oldukça kalabalık olan Ayvalık’ta yerli ve yabancı turist sayısında oldukça fazla bir artış yaşanmaktadır. Buda otellerin dolup taşmasına neden olmaktadır. Bu durumda çoğu aile ya da balayı çifti rahat bir tatil geçirememektedir. Bungalov evler bu noktada devreye girmektedir. Bu sayede kimse tarafında rahatsız edilmeden tatil yapabilmek mümkündür.
Bungalov evlerin çoğu Ayvalık’ın sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Burada bulunan bungalov evlerinden birinin kiralanması ile hem Ayvalık hem de sarımsaklı rahatlıkla gezilebilmektedir. Sarımsaklı ve Ayvalık merkez birbirine oldukça yakın konumlarda bulunmaktadır. Sarımsaklıdan kiralanabilecek bir bungalov ev ile hem sarımsaklı plajına hem de Ayvalık’ın merkezine olan ulaşım kolaylıkla yapılabilmektedir. Ayvalık bungalov ev denince akla 2 firma gelmektedir. Bunların ikisi de sarımsaklıda bulunmaktadır. Bunlardan ilki Melisa Bungalov Otel’dir. Bir diğeri ise Mutlu Köy Nostalji Butik Otel’dir. Bu iki otelde bungalov ev hizmeti vermektedir.

Ayvalık bungalov evleri rezervasyonları nasıl yaptırılır?
Ayvalık bungalov evleri rezervasyon için internetten yardım alınabilmektedir. İnternetten tutulmaya karar verilen bungalov ev şirketi ile iletişime geçilebilmekte ve bu şekilde rezervasyon yaptırılabilmektedir. Bunun dışında telefon aramaları ile de rezervasyon yaptırılabilmektedir. Rezervasyon için çok geçe kalınması tavsiye edilmemektedir. Özellikle Ayvalık gibi yoğun yerlerde hem otel odaları hem de bungalov evler kolaylıkla tükenebilmektedir. Bungalov evlerin kira fiyatları günlük olarak belirlenmektedir. Kişi başı 100 ile 200 TL arasında değişen fiyatlara bungalov ev kiralanabilmektedir.
Fiyatlar otel fiyatları ile çok da farklı olmadığından kolaylıkla tercih edilebilmektedir. Üstelik bazı firmalar küçük çocuklardan para almamak gibi kampanyalar yapmaktadır. Bu tarz kampanyalar çocuklu müşterilerin bungalov evlere yönelmesini sağlamaktadır. Aileler için oldukça uygun ve güvenilir olan bu evler birçok aile tarafından tercih edilen kalım yerlerinden biri olmaktadır.

2 Yorumlar

  1. casino-nj - DrmCD
    A no deposit bonus is an exclusive 고양 출장샵 offer for new players. 구리 출장안마 To claim this bonus, 태백 출장샵 you will need to either 춘천 출장안마 deposit at least 김해 출장마사지 £10 or more to qualify for a new

    YanıtlaSil
  2. The strategy for means to|tips on how to} improve your possibilities to 점보카지노 win a spin on penny slots lies behind making bets that are be} larger than $0.01 because of|as a outcome of} these bets usually don't unlock bonus rounds. And need to|if you would like to} qualify for that jackpot may be} so attracted to, you'll in all probability must have bets on each payline, bringing the whole quantity of your guess to substantially a couple of penny. Everyone want to play loose slots with the angle to win each time the reels spins. While this might not be all the time potential, all the games listed under have an above-average RTP that translates in higher than traditional possibilities to win. The big real cash prizes on tap make jackpot slots nearly appealing…at least on the surface.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski